Hvordan bliver jeg spejder?

Hvordan bliver jeg spejder?

Kunne du godt tænke dig at blive spejder hos Rollo spejderne, er det egentligt ganske simpelt hvordan du bliver dette. Her er en guide til at hjælpe jer med at blive spejdere hos os:

1. Vælg din enhed:

Først og fremmest skal i finde ud af hvilken enhed som i/ jeres barn hører til. Hos Rollo har vi følgende enheder, som man er inddelt i efter alder:

Familie-spejder: 3- 6 år (Her går man ofte til spejder med en forældre).

Bæver: 6-7 år.

Ulve: 8-12 år

Trop: 13-17 år

Rovere: 17+

(OBS: Normalvis er der hos KFUM- spejderne også en juniorer-enhed, men hos Rollo har vi blot ulve og trop-enhederne. Så hvis man har alderen til at være juniorer, indgår man enten hos ulve eller hos trop. Da vi ingen senior-enhed har,  forbliver man i trop-enheden).

2: Prøve gange hos Rollo:

Hos Rollo, har du tre prøvegange til at finde ud af om det er noget for dig at være spejder. Her for du lov til at prøve kræfterne af med forskelligt spejderarbejde og lære de andre spejdere og ledere at kende, ved at deltage til enhedsmøderne.

3: Hvor og hvornår:

Enhederne (på nær senior) holder spejdermøde hver søndag i ulige uger, i de følgende tidsrum:

Familie-spejder: Kl. 10-12

Bæver: Kl. 10-13

Ulve: Kl. 10-13

Trop: Kl. 10-14

Rover: Roverne holder deres møde en gang om måneden, som hedder “KLAN”. I kan her se i vores kalender hvornår næste rovermøde er (Kalenderen findes i menuen under “Praktisk info”).

4. Kontakt og yderligere spørgsmål:

Som umiddelbart er man velkommen til at møde op til et enhedsmøde og være med, men for vores lederes skyld er det altid rart med en mail på forhånd om jeres deltagelse. Mest af alt så vi på forhånd ved om vi skal tage forbehold for at der er nye spejdere med og planlægge derefter. I så fald skal i blot skrive en mail til info@faxerollo.dk om at i deltager på pågældende møde. Hvis i har yderligere spørgsmål kan i sende dem til samme mail. For vores og jeres egen skyld anbefaler vi, at i kigger en gang i kalenderen på hjemmesiden, om vi holder enhedsmøder den dag som i vil deltage, da vi til tider er på ture og udflugter uden for hytten (Kalenderen findes i menuen under “Praktisk info”). (OBS: Enhedsmøder er vores normale spejdergange i Rollohytten).

 

Vi håber at dette har hjulpet jer til at finde ud af hvordan man bliver spejder hos Rollo.

Vi glæder os til at møde jer.

Med Spejderhilsen

Rollo spejderne